Pentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata.
Pentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie bucati lungi de cca 2 cm si late de 0,5 cm. Varza alba se curata, se spala si se taie in fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. Mazarea conserva se scurge de apa si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Fideaua se fierbe si se trece prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza cu apa. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 50 g supa de oase, piper si sare si se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii. inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, mazare, rosii, fidea, pasta de tomate si se mai fierb 8 minute.
Supa din legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii