Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Branza de soia se taie cuburi. Ciupercile se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie bucati
Prazul se curata, se spala si se taie rondele. Branza de soia se taie cuburi. Ciupercile se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie bucati mici. Se amesteca tofu, castanele si ciupercile cu otet, vegeta, sos de soia si uleiul de masline; se bate cu telul, adaugand sirop de artar, pe foc mic. Se completeaza cu apa si se fierbe. Se adauga prazul, amidon si se fierbe din nou. Se condimenteaza.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii