Supe de legume

Reteta Supa germana cu praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Laptele se fierbe.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   supa de oase - 1
   5 l sau 1
   5 l apa si 3 cuburi MAGGI de vita
   praz - 900 g
   cartofi - 150 g
   iaurt - 200 g
   lapte - 500 ml
   faina - 30 g
   patrunjel - 1 legatura
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Laptele se fierbe. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase. in supa se adauga cartofi, praz, piper si se fierb cca 10 minute. Cand legumele sunt fierte in supa se adauga treptat faina dizolvata in lapte rece, iaurt si sare. Se continua fierberea




cca 5 minute.




Supa germana cu praz se serveste fierbinte, cu patrunjel rece deasupra.




 


Incearca si Supa crema de mazare uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa germana cu praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.