Pentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se indeparteaza apa.
Pentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se indeparteaza apa. Morcovii, telina si usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Costita se taie cuburi, care timp de 5 minute se introduc la cuptor. Macaroanele se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece, apoi se taie bucati de cca 2-3 cm. Usturoiul se curata si se taie marunt. Fasolea se fierbe cca 15 minute, lichidul se indeparteaza si se inlocuieste
cu apa fierbinte. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se pun morcovii, telina, ceapa si se continua fierberea. Se adauga sare, costita afumata si se fierb cca 10 minute. Se pun macaroanele, usturoiul, piperul macinat, pasta de tomate si sare. Se fierb laolalta 10 minute. Supa italiana cu legume si costita se serveste fierbinte, cu patrunjel verde presarat deasupra.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii