Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda. Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare. Cind zarzavatul
Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda.
Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare.
Cind zarzavatul s-a inmuiat bine, se scoate si se trece prin sita. Se pune piureul din nou in oala.
Se adauga putina sare si se fierbe la foc mic impreuna cu un sos de faina desfacuta in si o lingura de unt.
Se potriveste de sare, se fierbe un sfert de ora, dupa care se ia oala de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
Se serveste calda, cu crutoane de piine prajita.
Alte retete pentru bucataria ta
Ciorba de salata
Zacusca de vinete
Zacusca de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii