Supe de legume

Reteta Supa pasata de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda.
Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare.
Cind zarzavatul

ingrediente

   4 cartofi mari
   3 morcovi
   2 radacini de patrunjel
   2 radacini de pastirnac
   1 telina
   sare
   1 lingura de unt
   1 lingura de faina
   1 ceasca de

mod de preparare

Curatam zarzavatul, se taie felii groase si se pune sa fiarba in multa apa calda.


Fierbem acoperit, la foc potrivit, cu putina sare.


Cind zarzavatul s-a inmuiat bine, se scoate si se trece prin sita. Se pune piureul din nou in oala.


Se adauga putina sare si se fierbe la foc mic impreuna cu un sos de faina desfacuta in si o lingura de unt.


Se potriveste de sare, se fierbe un sfert de ora, dupa care se ia oala de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
Se serveste calda, cu crutoane de piine prajita.





Alte retete pentru bucataria ta





Ciorba de salata


Zacusca de vinete


Zacusca de legume
Incearca si Supa crema de spanac cu ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa pasata de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.