Supe de legume

Supa taraneasca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:55m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o

ingrediente

   2-3 buc. morcov
   2 buc. ceapa
   o radacina patrunjel
   1/4 buc. varza
   2 fire praz
   piper
   sare
   100 gr. slanina afumata
   50-60 gr. grasime
   200 gr. fasole uscata

mod de preparare

Fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si usor prajita in grasime. Se lasa sa fiarba mai departe supa, la foc potrivit, inca 25-30 min. Cind este gata, se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu verdeata pe deasupra
Incearca si Supa de cartofi si gulii cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa taraneasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite