Supe de legume

Reteta Supa Toamna impacarii noastre

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa Crema de Spanac si Lapte (Reteta Video)"
 
Luam conopida o desfacem buchetele si-o lasam in apa cu sare. Apoi o oparim.
Curatam oarece zarzavat de supa:

ingrediente

   Conopida
   telina
   morcov
   patrunjel
   pastirnac
   ceapa
   2 dovlecei
   usturoi
   sare
   piper alb
   galbenusuri
   lapte batut
   painici
   afumatura
   cascaval
   patrunjel verde

mod de preparare

Luam conopida o desfacem buchetele si-o lasam in apa cu sare. Apoi o oparim.


Curatam oarece zarzavat de supa: telina, morcov, patrunjel, pastirnac.


Punem la fiert, mai punem doua cepe vinetii si doi dovlecei si rabdam sa fiarba.


Mai punem si doi-trei catei de usturoi zdrobiti cu furculita, un praf de sare si piper alb.


Scoatem "grosimea" (legumele), le pasam cu ce avem la-ndemina, apoi o trecem prin sita. Iaca supa.


Intre timp pregatim piinici, citi sintem la masa. Taiem capac, scoatem miezul, dam la cuptor, cind miroase frumos le scoatem si le ungem in interior cu unt. Le canonim iarasi la cuptor, pina cind miroase si mai frumos. Acum stingem focul.


Dregem supa cu trei-patru galbenusuri si un kil de lapte batut, perpelim niste afumatura, apoi servim.


Adaugam in "castron" (painica) frunzele de patrunjel taiate dusmanos si indelung si niste cascaval dat prin razatoarea a mica, pe post de parmezan.



Pofta buna!





Reteta Toamna impacarii noastre a fost propusa de n_puiu pe forum culinar.ro








Alte retete de supe cu legume gasiti aici:


Supa de ceapa cu croutons,


Supa crema de broccoli cu galuste din faina de malai,


Supa de legume cu galuste de post
Incearca si Supa delicioasa de gulii cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Toamna impacarii noastre" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.