Supă cremă de mazăre este delicioasa si usor de pregatit. Nu multi dintre noi agreaza supele cu mazare, fiind mai dulci la gust, dar este o supa minunata cu mazare proaspata si foarte sanatoasa.
Modul de preparare
Mazarea a fost lasata sa se decongeleze putin la temperatura camerei intre timp am curatat si am spalat bine restul de legume,am pus intr-o craticioara o lingurita ulei de masline peste care am adaugat prazul taiat rondele ,ceapa verde taiata la fel si telina taiata cuburi am calit putin dupa care am adaugat mazarea si patrunjelul pe care l-am tocat insa nu mare ci asa grosier am asezonat cu sare si piper peste care am adaugat apa si am lasat sa fiarba la foc potrivit cand sunt gata fierte le scoatem si le dam la blender adaugand si usturoiul , pastrand zeama in care au fiert.
Pasta obtinuta o vom amesteca cu restul de supa in care au fiert legumele nu dorim sa fie subtire asa ca o vom lasa mai grosuta.
Supa-crema de mazare o vom servi alaturi de crutoane .
Pofta mare!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataCui nu-i plac clatitele? Eu zic ca sunt delicioase, mai ales daca le serviti cu dulceata proaspata de capsuni.
Clatite cu capsuniIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii