Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou.
Taiteii de casa sunt mult mai gustosi decat cei din comert si se fac foarte simplu. La fiecare suta de grame de faina se pune un ou. Amestecati ingredientelepana se formeaza un aluatelastic.
Aluatul se acopera si se lasa de-o parte o jumatate de ora sa se odihneasca. Blatul de lucru se imprastie niste faina si se intinde aluatul.
Aluatul se ruleaza si se taie in fasii cat mai subtiri. Mie nu mi-au iesit chiar asa de subtiri cum am vazut la Laura Laurentiu (reteta ii apartine). Dar puteti folosi si un aparat pentru taietei. in asa fel vor iesi mai subtiri
Se folosesc proaspeti sau se lasa la uscat.
Se consuma fierti in apa cu sare si cu un sos la alegere.
Produsul recomandat de pe Kitchen Shop este facaletul Vitesse.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii