Carnea de vaca si cea de gaina se spala, se taie in bucati si se pun la fiert cu apa rece. Dupa ce carnea a dat in clocot si s-a luat spuma, se adaug
mod de preparare
Carnea de vaca si cea de gaina se spala, se taie in bucati si se pun la fiert cu apa rece. Dupa ce carnea a dat in clocot si s-a luat spuma, se adauga
zarzavaturile curatate si spalate si sarea. Se continua fierberea cu vasul acoperit, la foc potrivit. Cand carnea este fiarta, se strecoara
supa intr-un castron, se lasa sa se raceasca si se inlatura toata grasimea adunata deasupra. Apoi se pune din nou la fiert, iar cand clocoteste se adauga albusul, batandu-se bine cu o furculita; cand acesta se depune la fund, supa ramine frumoasa si limpede. Se strecoara din nou, se mai da un clocot, se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste in cesti, cu saleuri sau pateuri.
Alte retete recomandate:
Incearca si Supa de fasole verde cu costita afumata
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa limpede" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe