Supe de carne

Supa limpede

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de vaca si cea de gaina se spala, se taie in bucati si se pun la fiert cu apa rece. Dupa ce carnea a dat in clocot si s-a luat spuma, se adaug

ingrediente

   3 l apa
   300 gr. carne de vaca
   1/2 gaina
   1-2 morcovi
   1 buc. patrunjel
   1 pastarnac
   1 telina
   1 ceapa
   sare
   patrunjel verde
   1 albus

mod de preparare




Carnea de vaca si cea de gaina se spala, se taie in bucati si se pun la fiert cu apa rece. Dupa ce carnea a dat in clocot si s-a luat spuma, se adauga zarzavaturile curatate si spalate si sarea. Se continua fierberea cu vasul acoperit, la foc potrivit. Cand carnea este fiarta, se strecoara supa intr-un castron, se lasa sa se raceasca si se inlatura toata grasimea adunata deasupra. Apoi se pune din nou la fiert, iar cand clocoteste se adauga albusul, batandu-se bine cu o furculita; cand acesta se depune la fund, supa ramine frumoasa si limpede. Se strecoara din nou, se mai da un clocot, se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste in cesti, cu saleuri sau pateuri.


Alte retete recomandate:
Incearca si Supa de usturoi cu croutons
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa limpede" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite