Supe de carne

Reteta Supa macelarului

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.
Dupa cateva minute adauga

ingrediente

   1 lingura ulei
   1 ceapa rosie
   1 catel usturoi
   1 radacina
   2 morcovi
   1 felie gulie
   1 felie telina
   2 buchete conopida
   10 dkg mazare
   2 cartofi
   10 dkg carne de porc macinata
   Â½ ardei verde
   Â½ rosie
   2 linguri tarhon
   maghiran
   1 lingurita boia
   piper
   sare

mod de preparare

Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.


Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si sare, amestecam si adaugam 2 l de apa.


Fierbem 25 de minute dupa care adugam cartofii taiati marunt si conopida.


Dupa ce a dat in clocot adaugam tarhonul.


Atunci e gata, cand tarhonul devine moale.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete:


Tocanita de vitel cu galuste


Varza cu carne bigos


Vinete impanate
Incearca si Supa acra de gaina
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa macelarului" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.