Supa macelarului

Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea. Dupa cateva minute adauga

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 1 radacina
  • 2 morcovi
  • 1 felie gulie
  • 1 felie telina
  • 2 buchete conopida
  • 10 dkg mazare
  • 2 cartofi
  • 10 dkg carne de porc macinata
  • ½ ardei verde
  • ½ rosie
  • 2 linguri tarhon
  • maghiran
  • 1 lingurita boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.

Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si sare, amestecam si adaugam 2 l de apa.

Fierbem 25 de minute dupa care adugam cartofii taiati marunt si conopida.

Dupa ce a dat in clocot adaugam tarhonul.

Atunci e gata, cand tarhonul devine moale.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Tocanita de vitel cu galuste

Varza cu carne bigos

Vinete impanate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci