Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea. Dupa cateva minute adauga
Pisam usturoiul si ceapa. Le calim in ulei fierbinte. Adaugam morcovii taiati cubulete, radacina, gulia, telina si mazarea.
Dupa cateva minute adaugam carnea si amestecam. Presaram cu boia si sare, amestecam si adaugam 2 l de apa.
Fierbem 25 de minute dupa care adugam cartofii taiati marunt si conopida.
Dupa ce a dat in clocot adaugam tarhonul.
Atunci e gata, cand tarhonul devine moale.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Tocanita de vitel cu galuste
Varza cu carne bigos
Vinete impanate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii