capace

Mancaruri fara carne

Chifle delicioase umplute

Pentru chiflele delicioase umplute se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte. Se...

Chifle delicioase umplute
Mancaruri cu carne

Ardei umpluti prajiti

Ardeii se spala, se taie un capac ca sa se curete de cotor si seminte. Se clatesc si se scurg. Ardeiul ramas pe capace se...

Ardei umpluti prajiti
Compoturi

Compot de cirese

Se spala ciresele si se aleg de codite, se pun in borcane (borcanele sa fie de 800 gr. cu capace filetate) cam pana la...

Compot de cirese
Aperitive cu branza

Chifla umpluta cu brinza de vaci si carne

Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare...

Chifla umpluta cu brinza de vaci si carne