Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un foarte bun vitaminizant natural. Se folosesc sub diferite forme...
Gem de macese• amestecati carnea tocata de vita cu uleiul cu infuzie de trufe, zeama de portocala, sosul de soia si piperul
Hamburgeri• asezonati tonul cu sare si piper si vidati-l cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver impreuna cu uleiul cu infuzie
File de ton cu cous cous marocan si sos HollandaisePornind de la Tiramisu reţetă originala, am adaptat reteta obtinand un delicios Tiramisu reţetă cu frisca In 500 ml apa,...
Tiramisu reţetă cu friscaSe fierb intr-o oala laptele, vanilia si zaharul. Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit, pentru infuzie. Se desface...
Sufleu de vanilieSe fierb intr-un vas laptele, vanilia si zaharul. Se ia vasul de pe foc si se lasa acoperit, ca sa se faca o infuzie. Se...
Sufleu cu aluneSe face o infuzie din foi de menta, care se indulceste dupa gust. La 1 litru ceai de menta indulcit se adauga zeama unei lamii.
Bautura racoritoare cu menta si lamiieSe pun mirodeniile in apa si se incalzesc la foc mic, acoperit, timp de 10 minute, dar fara sa dea in clocot. Se toarna incet...
Ceai cu miere si cu mirodenii