Carne

Reteta Rulada de porc, umpluta cu carne de carnat

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 4h 
admin postat de
Postat pe: 19-10-2016
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

6 portii

   piept de forc fara os
   fara sorici
   cu grasime – 1
   5 kg
   carne de carnat (deja condimentata) – 500 g
   ulei de masline
   cu infuzie de trufe – 1 lingura
   apa – 300 ml
   ulei de masline – 4 linguri
   sare de mare
   piper – dupa gust

mod de preparare

• puneti o folie de plastic pe pieptul de porc si bateti-l putin cu un ciocan de batut carne, ca sa se desfaca putin
• asezonati-l bine cu sare si piper
• intindeti carnea de carnat in interior si rulati bine
• legati-o din loc in loc cu sfoara sau plasa pentru gatit
• incingeti uleiul de masline si cel de trufe in vasul detasabi al slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital
• dati culoare ruladei pe fiecare parte si adaugati la sfarsit apa
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital si setati pe modul de gatire High si timpul de 4 ore
• odata gata, inlaturati sfoara sau plasa, taiati-o felii si serviti-o cu placere.

Pofta buna!
Incearca si Pulpa de curcan, afumata, cu garnitura de sparanghel
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc, umpluta cu carne de carnat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.