Se caleste ceapa taiata marunt cu o lingura de unt si cind s-a inmuiat, fara a se ingalbeni, se toarna apa. Se pune la fiert intr-o oala mai mare, imp
Se caleste ceapa taiata marunt cu o lingura de unt si cind s-a inmuiat, fara a se ingalbeni, se toarna apa. Se pune la fiert intr-o oala mai mare, impreuna cu morcovul taiat mare, cartofii curatati si taiati bucati, usturoiul, rosiile bine coapte, rupte in bucati si sarea. Se fierbe cu vasul acoperit. Cind legumele sint bine fierte, se trec prin sita si crema obtinuta se mai da in citeva clocote.
Inainte de a se servi se adauga fasolea verde fiarta separat si taiata bucati mici, putin unt proaspat si patrunjel verde tocat
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii