• rupe partea lemnoasa a sparanghelului, spala-l si trage-l putin la tigaie in uleiul de masline incins
• adauga supa de legume si lasa-l sa fiarba 10 minute, pana se inmoaie
• adauga cateii de usturoi copt si mixeaza cu ajutorul Breville Hand Blender pana obtii o crema fina
• condimenteaza cu sare si pesto, apoi decoreaza bolurile cu caju prajit.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii