In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in...
Pastita cu pene sau fusiliPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaSosul pentru fripturi este foarte delicios. Daca nu este servit imediat se tinela cald, intr-un vas cu apa fierbinte.
Sos pentru fripturiPrunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem nevoie. 1/3 din...
Compot de prune in otetSe dizolva in 2 linguri apa nessul si se pune pe foc impreuna cu ciocolata pt a se topii. Separat cele 4 albusuri se bat...
Spuma capucinoTrebuie să recunosc că îmi place mult mai mult decât crema de zahăr ars şi mi se pare desertul perfect de iarnă –...
Crema catalanaDaca va plac prajiturile insiropate, dulci si cremoase, aceasta este alegerea potrivita! Mai nou, eu folosesc sirop de...
Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricottaIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute