In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa
In timp ce se fierb pastele se pregateste sosul: ceapa tocata se caleste dupa care se adauga carnea tocata calindu-se in contiunare impreuna cu ceapa. Se adauga ciupercile feliate, sucul de rosii si pasta de tomate si se condimenteaza cu piper, sare, busuioc si menta.
Se unge vasul de cuptor (de preferat yena) si se aseaza: un strat paste+sosul cu carne+cascaval ras+un strat paste.
Se face un sos din: 200ml apa, sare, 1lingura faina; se da la foc pana cand se ingroasa: cand e rece se adauga 1-2 oua. Se torna peste paste si se rade cascaval deasupra.
Se da la cuptor si se lasa pana cand se rumeneste bine deasupra. Cca 40'
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNici nu am cuvinte sa va zic cat de bun a iesit acest quiche! Incercati-l si veti spune ca mine :) E foarte simplu sin rapid...
Quiche cu brocoli si carnatiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii