Update 1 februarie! Anuntarea castigatorului
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Concursul de "placintit" s-a incheiat si ne bucuram ca tema noastra v-a placut atat de mult. Au fost propuse numeroase retete, care mai de care mai apetisante si credem ca tuturor ni s-au imbogatit cartile de bucate, virtuale sau nu, cu multe retete, pe care probabil multi dintre voi le-ati pus "in asteptare", pentru urmatoarea desfatare cu placinte.
Reteta castigatoare a concursului "La placinte inainte" este una clasica, dar mereu actuala, foarte bine ilustrata si explicata, care te invita sa o faci cu prima ocazie: Placinte poale-n brau
O felicitam pe castigatoare, va multumim pentru retetele grozave si va asteptam cu noi surprize! :)
*******************************************************************************
Culinar.ro te incurajeaza sa iti dovedesti calitatile de... Maestru placintar :).
Cum nu ii plac placintele? Fie ca sunt cu branza, cu legume, cu carne sau cu orice umplutura gustoasa, cu aluat sau cu foietaj, fiecare avem cel putin cate o placinta adorata, careia nu ii putem rezista.
Mai mult, majoritatea preparatelor de acest tip sunt si destul de usor de facut, asa incat PLACINTA este desertul sau aperitivul pe care il oferim deseori familiei su musafirilor, stiind ca sigur nu vom da gres.
Intre 7 si 27 ianuarie 2016 inscrie in site-ul Culinar.ro retetele tale de placinta si castiga un Set de tavi pentru cuptor - Kitchen Craft.
Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Pentru a incarca o reteta in site-ul Culinar.ro trebuie sa fii autentificat. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Castigatorul va fi anuntat pe 1 februarie 2016.
Asadar, dragii nostri, va invitam cu drag la (gatit si aratat) placinte inainte!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCand au trecut habar nu am, dar ne-am trezit cu ditamai flacaul...La multi ani, Cristian ! Sa-ti fie viata presarata cu...
Desert tort Leone 22Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii