Mini tartele cu fructe sunt deserturi delicioase, aspectuoase si usor de pregatit. Odata ce descoperiti secretele aluatului de tarta nu mai trebuie sa va faceti griji si le veti face mereu.
Frecam margarina cu sarea, zaharul pudra si zaharul vanilat. Adaugam oul, apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam bine aluatul. Il intindem in strat de 4-5mm pe planseta presarata cu faina si il taiem in bucati cu care imbracam formele de tarte unse initial cu margarina (eu nu am forme de tarte si le-am facut in tavitele de muffins, iar peste aluat am pus o nuca). Se coc la 170 grade timp de 15 min in cuptorul preincalzit. Sunt gata cand se misca in forma daca le atingem cu varful unui cutit.
Se prepara budinca/crema, se umple 3/4 din mini-tarta cu aceasta, deasupra punem fructele si turnam gelatina calduta. Crema se prepara dupa acelasi procedeu ca si la crema de cremes sau eclere fara a se adauga albusul batut spuma la final.
Pofta buna! Reteta de mini-tarte cu fructe a fost propusa de Butterfly04 pe forum culinar.
Lasati mini-tartele cu fructe sa se aseze putin, sunt delicioase!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii