Prajitura kinder pinguin este un desert apreciat deopotriva de copii si adulti. Urmarind reteta culinara poti sa iti prepari si tu propriul baton kinder acasa.
Blat: galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga uleiul si apa,apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt.La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.Compozitia se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul scobitorii.Dupa ce se raceste se taie in doua pe latime.
Crema: frisca se bate cu mierea pana devine foarte tare.Pe prima foaie de blat se intinde ½ din cantitatea de frisca.
Glazura 1: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Cand se raceste putin se toarna peste stratul de frisca si se intinde cu grija.Se baga la congelator pana se intareste bine,apoi se intinde cealalta parte de frisca si a doua parte de blat.
Glazura 2: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina. Glazura se toarna peste blatul de cacao si se da la frigider.
Prajitura Kinder Pinguin se proportioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa calda. Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm vazut undeva pe site si am zis sa incerc. Nu am regretat. Foarte bune au fost.
Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii