Margaretele se fac din 2 oua intregi, 300 g zahar pudra, 250 g untura, 1 pachet de margarina.
Pentru margarete, ouale cu zaharul se freaca spuma, dupa care se pun restul de ingrediente. Se face un aluat potrivit de tare, care se coace la foc potrivit.
Margaretele se servesc dupa ce s-au racit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii