Aluat 1. Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine,
Aluat
1. Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat. Se mixeaza bine, apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt.
2. Framantam usor, pana se incorporeaza bine faina si astfel obtinem aluatul.
Umplutura cocos
1.albusul se mixeaza, se adauga zaharul pudra, cocosul si se amesteca bine.
Aluatul se imparte in chiftelute egale, cam cat o nuca si se taseaza.
La fiecare chifteluta se pune in centru o biluta din umplutura coco si se-aduna marginile deasupra.
Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinarile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 min ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).
Cand sunt gata, se poate adauga ciocolata topita, ca in imagine.
Reteta recomandata de Pocahontas.
Alte retete recomandate:
Prajitura de branza
Pasca cu smantana
Pasca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii