Placinta cipriota cu branza este absolut delicioasa si merita sa o incercati. Este o reteta de placinta cu branza pe care o puteti pregati ca si aperitiv sau gustare.
1. Se separa albusurile de galbenusuri...
2. Albusurile se bat cu putina sare pana se intepeneste pe tel...
3. Branzeturile se dau pe razatoare...
4. Apoi galbenusurile se freaca bine cu mixerul adaugand putin cate putin din ulei...
5. Se aduga in ploaie faina amestecata cu drojdia, apoi laptele cald...
6. Se amesteca vartos
7. Se adauga branzeturile si busoiocul...
8. Apoi se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor de sus in jos pana se inglobeaza...
9. Se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu gris...
10. Se presara deasupra susanul si se da la cuptor..
11. Se coace pt 45-50 min la foc mijlociu pana se aureste deasupra... Pofta buna!
Reteta de placinta cipriota cu branza a fost propusa de diamond pe forum culinar.ro
Serviti placinta cu branza dupa ce s-a racit putin.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAm pregatit aceasta prajitura pentru toata familia "Bucataras"! Pentru mine "Bucataras" inseamna foarte mult,m-am atasat de...
Prajitura BucatarasIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii