Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca
Pentru blat se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se imparte coca in 2 si se intind 2 foi. Se bat albusele spuma tare cu zaharul si se amesteca usor cu nuca de cocos. Se pregateste o tava patrata cu hartie de copt. Se intinde prima foaie in tava apoi se pune umplutura de nuca de cocos. Se pune foaia a doua deasupra si se coace la foc potrivit prajitura. Se amesteca galbenusele si zaharul pe aburi pina avem o crema consistenta. Se lasa sa se raceasca si se incorporeaza untul in acest amestec. Peste prajitura rece se toarna acesta crema. Se presara cu nuca de cocos si se da la rece.
Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...
Dulceata de caiseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caisePentru mine este o combinatie irezistibila, este o tocanita tare buna, cu un usor gust de mustar, iar daca este preparata la...
Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Comentarii