Se preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Rosiile, ardeii si ceapa se aranjeaza cu pielita in sus intr-o tava. Se amesteca usturoiul dat pe raza
Se preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Rosiile, ardeii si ceapa se aranjeaza cu pielita in sus intr-o tava.
Se amesteca usturoiul dat pe razatoare sau taiat marunt (cum preferati), sarea, piperul, thyme, otetul balsamic, 2 linguri de ulei de masline si se toarna cu duiosie peste legume, dupa care se introduce tava la cuptor pentru 45-50 minute.
Cand legumele sunt gata, intr-o oala de supa se incalzesc cele doua linguri de ulei ramase cu pasta de tomate.
Se adauga legumele scoase din cuptor, cu tot sosul pe care l-au lasat in tava, si se amesteca fara mila.
Acum e momentul sa turnam si zeama de supa de legume si mai lasam 5-10 minute sa se imprieteneasca toate.
Dupa ce au dat un clocot-doua, se introduce in oala mixerul/blenderul si se transforma totul intr-o minunata crema la care se adauga busuioc, de preferinta proaspat.
Pofta buna!
Reteta Supa-crema de rosii coapte a fost propusa de Guvi pe forum culinar.ro
Alte retete de supe gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii