Pastrav la cuptor cu cartofi

Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pastrav la cuptor cu cartofi

Ingrediente

  • pastravi
  • cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • boia ardei
  • ceapa
  • ulei de masline
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pestii de solzi, se despica, se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, boia dulce si cate o crenguta de rozmarine atat pe interior cat si pe exterior.

Se pune ulei de masline in tava si putina apa (cam 80-100 ml -maxim).

Se aseaza pestii si se dau la cuptor la 200 C cam vreo 20 minute. Se mai intorc pe o parte si pe alta.

Apoi se ridica temperatura cuptorului la 250C si se mai lasa 10 minute.

Se pun cartofii curatati de coaja, taiati pe jumatate, la fiert impreuna cu o ceapa mica, sare, o crenguta de rozmarin si ceva ulei de masline.

Pentru cartofii fierti se topeste unt si se amesteca cu un amestec de verdeturi: patrunjel, basilikum, marar, rosmarin, sare,piper alb si ustroi pisat (pasta).Se pune peste cartofii fiertii.
Reteta Pastrav la cuptor cu cartofi a fost propusa de MAYA

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Alte retete cu peste:

Somon glazurat Somon cu praz si varza chinezeasca Ou umplut cu pasta de peste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci