Se prajesc cartofi intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi. Se mai lasa 5 min dupa care se adauga ouale bat
Se prajesc cartofi intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi. Se mai lasa 5 min dupa care se adauga ouale batute peste. Se mai lasa 2 minute si gata. Inainte de a adauga ouale, se scurge uleiul din tigaie (nu tot).
Salata de rosii cu castraveti, branza, ceapa verde
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaReteta de fata este una veche,pe care o prepar mereu cand am rata .
Rata pe varza cu prune in stil rusticGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii