Se mixeaza untul cu zaharul si cu vanilia Se adauga galbenusurile pe rand Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei Se a
Se mixeaza untul cu zaharul si cu vanilia
Se adauga galbenusurile pe rand
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga cate putin compozitiei
Se adauga si laptele si se amesteca pana devine o compozitie vascoasa.
In tava unsa si cu hartie de copt se aseaza cu mana compozitia
Se unge cu marmelada de zmeura
Si se presara arahidele macinate
Apoi se bat spuma cele 2 albusuri la care se adauga zaharul
Apoi coaja de portocala (eu am pus si de lamaie)
La sfarsit se adauga cocosul si orezul expandat
Compozitia se intinde deasupra prajiturii
Si se pune la cuptorul preincalzit la 160°C timp de 30-35minute pana devine aurie
Dupa copt am lasat-o la racit, am taiat apoi sub forma de barete si capatul fiecarui baton l-am inmuiat in ciocolata topita si-am lasat la uscat
Si iata-le proaspete si voioase cum rad in soare si va imbie sa le mancati
langa cafea, capuccino
Pofta buna!
Reteta Batoane cu zmeura si cocos propusa de dor@
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii