Sari la conținut

Poză

Tarta cu branza dulce si visine


112 răspunsuri la acest topic

#1 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 11:59 AM

Tarta am facut-o aseara, acum n-am timp sa procesez pozele ca am multe, deocamdata o sa bag doar doua cu produsul final, daca va place cum arata va scriu si reteta si bag si celelalte poze ca sa stiu daca ma mai omor sa le procesez sau nu.

İubita, deci mai am jumate din ea, uitata-te bine la poze si zi daca ma onorezi cu invitatia sau nu, icon_smile.gif sau lasam pe saptamana viitoare cand o sa trag un tiramisu, cum zici icon_razz.gif[attachmentid=15637]

Imagini atașate

  • 143598.jpg


#2 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 12:01 PM

si inca o poza finala[attachmentid=20861]

Imagini atașate

  • 143599.jpg


#3 Buburuza

Buburuza

    Big Chef

  • Membri
  • 583 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 13 September 2005 - 12:09 PM

Arata foarte bine. Pune pozele neaparat! (cu proces de fabricatie cu tot!!!!)
Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur, prind curaj....

#4 petean florentina 3026

petean florentina 3026

    micro Bucatar

  • Membri
  • 6 posturi
  • Location:Caracal (Olt)

Postat 13 September 2005 - 12:11 PM

poca pune, te rog, reteta mai repede! pozele tartei arata minunat iar pisica este bestiala!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

#5 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 12:16 PM

deci pun atunci reteta cu etape, poze, explicatii, etc in seara asta dupa ora 22:30, ca atunci pot, si oricum nu am acum reteta langa mine.
intre timp fiti cuminti smile.gif

#6 Monica

Monica

    Big Chef

  • Membri
  • 845 posturi
  • Location:Ploiesti (Prahova)

Postat 13 September 2005 - 12:18 PM

incercam...sa fim cuminti icon_rolleyes.gif
asteptam reteta icon_cheers.gif

#7 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:37 PM

deci am revenit cu poze si ingrediente


200 gr faina
40 gr amidon ( am masurat pt voi, si asta inseamna 5 linguri de supa, dar nu cu varf ! )
1 varf cutit de praf de copt
1 ou
60 gr zahar ( 2 linguri adica)
125 gr margarina


si iacata-le aliniate

Imagini atașate

  • 143715.jpg


#8 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:38 PM

intr-un castron punem faina amestecata cu praful de copt si amidonul, oul , zaharul si margarina topita

Imagini atașate

  • 143716.jpg


#9 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:40 PM

incepem sa le amestecam cu...... cu lingura de lemn evident! preferata mea, ce sa mai laugh.gif ... asa , si dupa aia dati vartos din mana, cu lingura cu tot desigur

Imagini atașate

  • 143717.jpg


#10 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:42 PM

si dupa ce amestecati cu lingura, incepeti sa masati bine aluatul cu degetele, mainile, este usor de amestecat, aluatul este moale si usor de lucrat...asa.. si-l faceti bila si dupa aia il puneti pe o folie de aluminiu, si-l dati la frigider pt. 30 de minute

Imagini atașate

  • 143718.jpg


#11 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:45 PM

in timp ce aluatul se intepeneste incet dar sigur la frigider , pregatim ingredientele pt crema

125 gr margarina
1 pahar zahar
coaja rasa de la o lamaie
2 plicuri zahar vanilat
4 oua
60 gr amidon ( 8 linguri de supa , nu cu varf)
1 kg branza de vaci
visine (300-400 de gr)

Imagini atașate

  • 143720.jpg


#12 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:46 PM

intr-un castron punem margarina topita, impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie... amestecam bine (eu am amestecat cu o lingura normala)

Imagini atașate

  • 143721.jpg


#13 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:48 PM

dupa ce amestecam, punem galbenusurile, amidonul si branza de vaci peste compozitia de margarina.... amestecam din nou

Imagini atașate

  • 143723.jpg


#14 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:49 PM

eu am amestecat cu carligele astea de la mixer, dar dupa aia am trecut tot la lingura

Imagini atașate

  • 143724.jpg


#15 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:51 PM

separat ,intr-un castron batem cele 4 albusuri spuma ( am citit o smecherie, poate voi o stiti... cica cel mai bine se bat albusurile intr-un castron de sticla, pt ca sticla nu retine grasimea ca un castron de plastic ceea ce inseamna ca obtii mult mai mirobolant o frumoasa spuma de albusuri)
deci luati exemplu icon_razz.gif

Imagini atașate

  • 143725.jpg


#16 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:53 PM

albusurile batute spuma le rasturnam peste compozitia de branza si le inglobam usor, cu lingura ! daca faceti cu mixerul se flescaie toata branza

Imagini atașate

  • 143726.jpg


#17 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:53 PM

umplutura finala

Imagini atașate

  • 143727.jpg


#18 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:55 PM

scoatem aluatul din frigider, pregatim o forma cu fundul detasabil, o tapetam cu ulei, faina, facem un cerc de aluat corespunzator fundului formei, iar o mica parte de aluat o pastram

Imagini atașate

  • 143728.jpg


#19 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:56 PM

punem cercul de aluat in forma si din celalalt rest de aluat facem un carnat lung icon_razz.gif

Imagini atașate

  • 143729.jpg


#20 Pocahontas

Pocahontas

    in coltzul advers

  • Membri de onoare
  • 24480 posturi
  • Gender:Female
  • Location:stanga la dreapta
  • Interests:alea alea

Postat 13 September 2005 - 08:58 PM

carnatul de aluat il punem pe marginile formei

Imagini atașate

  • 143730.jpg




Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi