Sari la conținut

Poză

Aripioare de pui la cuptor


40 răspunsuri la acest topic

#1 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 21 September 2005 - 09:56 PM

Avem nevoie de 10-11 aripioare,sare,piper,boia,ardei iute(uscat si macinat),2-3 linguri ulei de masline,condiment pt pui,4 linguri bere,Cremefine,basilikum,rosmarin,5-6 catei de usturoi(taiati bucatele)


Nu reusesc nicicum sa pun poza dar o sa mai incerc.[attachmentid=15856]

Imagini atașate

  • 145758.jpg


#2 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 21 September 2005 - 09:59 PM

si 2 rosii mai trebuie(am uitat de ele)

Imagini atașate

  • 145760.jpg


#3 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 21 September 2005 - 10:03 PM

Se amesteca toate ingredientele,se baga aripioarele in compozitia obtinuta si se lasa la frigider pana a doua zi....

Imagini atașate

  • 145761.jpg


#4 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 21 September 2005 - 10:09 PM

...cand se aseaza aripioarele frumos intr-o tava pe margine,iar in mijlocul ramas gol eu am pus 250 gr orez amestecat cu un morcov taiat cuburi,o ceapa mica,sare si piper.

Imagini atașate

  • 145766.jpg


#5 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 21 September 2005 - 10:11 PM

sosul ramas se toarna peste aripioare si peste orez iar deasupra se poate pune patrunjel taiat, si se baga la cuptor cca 1 ora(trebuie verificat orezul din cand in cand).

Imagini atașate

  • 145769.jpg


#6 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 21 September 2005 - 10:13 PM

Si e gata mancarica ...

Imagini atașate

  • 145771.jpg


#7 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 21 September 2005 - 10:14 PM

Eu am mai facut si cartofi prajiti pe langa pt ca al meu barbat nu prea se omoara dupa orez,dar de data asta si-a scos de doua ori.

Imagini atașate

  • 145772.jpg


#8 Adriana Nicoleta

Adriana Nicoleta

    .

  • Membri de onoare
  • 25863 posturi
  • Gender:Female

Postat 21 September 2005 - 10:48 PM

icon_cry.gif lasã mesajele aºa cum sunt aici ºi mâine când s-or putea ataºa pozele intri cu edit în mesaje ºi adaugi pozele

#9 Roxy.

Roxy.

    micro Bucatar

  • Membri
  • 7 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 30 October 2005 - 07:33 PM


petunie,

orezul care l-ai pus in tava, l-ai fiert inainte sau l-ai pus in tava si s-a fiert el acolo? Mersi.

#10 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 31 October 2005 - 04:32 PM

Roxy,pentunia,nu a fiert orezul înainte ..stiu din sursa sigura.Ti-am raspuns eu,deoarece ea,e plecata în România timp de o saptamîna icon_smile.gif ..si sa nu astepti prea mult..poate doresti s-o pui în practica(reteta)

#11 Roxy.

Roxy.

    micro Bucatar

  • Membri
  • 7 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 02 November 2005 - 09:51 PM


Maya,

mersi pentru "ajutor". Intr-adevar, vreau ca sa incerc la weekend aceasta reteta. Dupa cum vad aici tu esti experta in arta culinara icon_smile.gif



#12 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 02 November 2005 - 11:48 PM

QUOTE(Roxy. @ Nov 2 2005, 10:51 PM)

Maya,

mersi pentru "ajutor". Intr-adevar, vreau ca sa incerc la weekend aceasta reteta. Dupa cum vad aici tu esti experta in arta culinara icon_smile.gif

icon_smile.gif ..sti cum e: Cine întreba ..stie icon_biggrin.gif

..experta?..nu stiu..dar îmi place sa-mi bag nasul printre oale icon_biggrin.gif

#13 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 07 November 2005 - 07:14 PM

Maya mersi ca i-ai raspuns tu lu' Roxy,pentru ca eu abia azi am reusit sa stau un pic mai mult pe la pc,si altfel ar fi avut sarmana fata muuult de asteptat ca noinu avem in Romania internet.

Si intradevar orezul nu l-am fiert.

Roxy,in cazul in care ai facut aripioarele,sper ca v-au placut si voua.

#14 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 07 November 2005 - 08:53 PM

in poza apare o sticla pe care scrie "Graf Ignat", ce este aia? Mie imi pare bere dar nu gasesc in reteta ... sau poate am chiombit eu la ora asta blink.gif
Ale mele


şi când plâng eu râd

#15 Maya

Maya

    Dulcinea del Toboso

  • Membri de onoare
  • 23459 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Germany

Postat 07 November 2005 - 09:49 PM

QUOTE(BD @ Nov 7 2005, 09:53 PM)

in poza apare o sticla pe care scrie "Graf Ignat", ce este aia? Mie imi pare bere dar nu gasesc in reteta ... sau poate am chiombit eu la ora asta blink.gif



QUOTE("petunie")
Avem nevoie de 10-11 aripioare,sare,piper,boia,ardei iute(uscat si macinat),2-3 linguri ulei de masline,condiment pt pui,4 linguri bere,Cremefine,basilikum,rosmarin,5-6 catei de usturoi(taiati bucatele)



E în reteta ..am îngrosat icon_smile.gif


#16 petunie

petunie

    Am buburuza!!!

  • Membri
  • 5929 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Deutschland

Postat 08 November 2005 - 02:13 PM

Maya inca o data mersi de ajutor.Mai ce atenta si rapida esti. floare.gif

#17 BD

BD

    Master of disaster

  • Culinareasa lunii
  • 14857 posturi
  • Location:Bucuresti

Postat 08 November 2005 - 05:10 PM

QUOTE(MAYA @ Nov 7 2005, 11:49 PM)

E în reteta ..am îngrosat icon_smile.gif


clar am orbu' gainilor icon_smile.gif
thx
Ale mele


şi când plâng eu râd

#18 Roxy.

Roxy.

    micro Bucatar

  • Membri
  • 7 posturi
  • Location:In afara Romaniei

Postat 19 November 2005 - 07:21 PM

petunie,

am facut si eu azi aripioarele dupa reteta ta. Au iesit minunate, cred ca data viitoare pot ca sa pun si mai mult din condimente. Acum am pus cam o lingura si un pic din fiecare condiment pentru ca m-am gandit ca sa nu fie prea condimentate icon_smile.gif insa pentru gustul meu se poate pune si mai mult din fiecare.

Dar sa stii ca mie nu mi s-a facut orezul asa de bine. De asta mi-a fost frica mai tare si te-am intrebat intr-un mesaj mai anterior, daca tu ai fiert orezul inainte. Orezul si-a tras foarte repede sosul acela in care am lasat aripioarele peste noapte si nu s-a mai umflat. Mai ales orezul care era pe deasupra, acela a ramas asa uscat si atunci am mai pus eu putin apa si l-am mai amestecat si apoi atunci mi s-a facut si orezul bun de mancat. Nu ma pot plange pentru ca a avut un gust foarte, foarte bun.

Eu cand fac orez normal pun de exemlu la 250 g orez 500 ml apa, intotdeauna dublez cantitatea de apa in functie de cate grame orez folosesc. Si de obicei fac orez din 250 g. Si il las pana cand si-a tras toate apa, 30 -40 minute in functie de orez. De data asta am folosit orez "Basmati" ca se face mai repede.

Tu ai folosit numai o sticluta din aceea mica de "Creme fine" sau ai pus mai mult? Poate data viitorea cand mai fac sa pun in loc de orez, cartofi ca aceia cu siguranta o sa-mi reuseasca.

Oricum eu recomand tutror acesta reteta pentru gustul ei minunat! icon_smile.gif

#19 AlinTatoC

AlinTatoC

    Master of disaster

  • Membri
  • 1718 posturi
  • Location:RO-fi

Postat 20 November 2005 - 02:26 AM

Arata foarte bine! Si orezul este fain! Si noi folosim multe condimente!
IPB Image

#20 Alis

Alis

    Master of disaster

  • Membri
  • 2677 posturi
  • Gender:Female
  • Location:Israel

Postat 12 December 2005 - 12:58 PM

Ce este Cremefine?
Aici nu exista produse Rama,de aceeanu stiu cu ce-l pot inlocui





Răspunde la acest topic



  


1 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi