• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana
• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfaceti muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca. 1 cm pana la margine, ca sa-l puteti umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior cu sare, piper si mix de ghimbir si usturoi
• asezati feliile de sunca petrecute pe muschiuletul de porc
• coaceti ardeii pe plita sau in cuptor; asezati folie de plastic peste acestia si lasati-o 5 minute, pentru a provoca condens si pentru a inlatura pielita cu usurinta (puteti folosi si ardei copti la borcan
• asezati ardeii peste sunca, intr-un singur strat
• folosindu-va de un tel, bateti cele 4 oua impreuna cu busuiocul taiat marunt si un praf de sare si faceti o omleta subtire, separat
• lasati-o sa se raceasca putin si asezati-o peste sunca (ideal ar fi sa o puteti face dintr-o bucata sau din maximum 3 felii mai mari, petrecute una peste cealalta)
• Peste aceasta adaugati maslinele, dispuse egal pe toata suprafata
• Rulati muschiuletul de porc si legati-l din 3 in 3 cm pentru a va asigura ca este bine strans
• vidati-l cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver si introduceti-l in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 56,5 ⁰C timp de aproximativ 6 ore
• odata scos, lasati rulada la odihnit cca. 30 de minute
• optional, pentru a-i conferi o culoare deosebita, puteti breza rulada in tigaie cu putin unt si o lingurita de ulei
• intre timp puteti taia cartofii cuburi si sa ii puneti la fiert
• odata fierti, scurgeti apa, zdrobiti-i cu un zdrobitor de piure, adaugati untul, laptele cald si sare dupa gust
• Se serveste well-done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAm incercat sa reproduc vestitii biscuiti florentini.Nu am avut eu toate ingredientele, dar a iesit ceva care a gadilat...
Biscuitii mei florentiniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii