Pentru a prepara aceasta reteta de mamaliga cu ciuperci sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciuperci, faina de porumb, ceapa, slanina afumata, carne de porc tocata, ceapa, rosii, ardei, telina, branza, pastarnac.
Se face o mamaliga care se taie in 3 felii. Pentru a realiza prima umplutura, se caleste ceapa cu slanina afumata, taiata in prealabil in bucati mici. Se adauga carne de porc tocata si se lasa pana se patrunde bine.
Pentru a realiza a doua umplutura, se fierb ciupercile de padure in apa cu sare. Se calesc ceapa, ardeii, rosiile, telina si pastarnacul, taiate marunt. Se adauga si ciupercile.
Se pune intr-un vas un strat de mamaliga, se acopera cu prima umplutura realizata, se pune alt strat de mamaliga, se acopera cu umplutura 2 peste care se adauga inca un strat de mamaliga. Se rade branza si se pune putin la cuptor.
Poate fi servita imediat.
Alte retete recomandate:
Felii de mamaliga la cuptor
Mamaliga cu sos de rosii
Mamaliga cu ochiuri la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIn fiecare an, in copilarie, mama le facea pentru Mos Craciun!
Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii