Va recomandam o salata cu orez, ton si legume, foarte simpla care va ajuta sa va mentineti in forma datorita aportului scazut de calorii Sal
Va recomandam o salata cu orez, ton si legume, foarte simpla care va ajuta sa va mentineti in forma datorita aportului scazut de calorii
Am curatat si feliat morcovii.
Telina se curata si se taie juliene.
Se adauga o ramurica de busuioc pentru aroma.
Se toaca ceapa marunt (nu exagerat) si se amesteca cu 2-3 linguri de ulei si otet de vin rosu, dupa gust.
Se adauga ramurele de busuioc!
Se adauga caperele apoi legumele fierte si racorite si cu putina sare,
tonul cu tot cu uleiul de masline (fiecare doza are cam o lingura de ulei de masline)si orezul fiert.
Se amesteca si se condimenteaza bine.
Daca doriti sa aiba un aspect mai deosebit puteti servi aceasta salata fie in jumatati de mar scobit, fie in cosulete din foietaj.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsPe 2 martie sora mea cea mica Minodora , implineste niste anisori, asa ca m-am gandit sa o impresionez sau nu, ca e pestoaica...
Desert tort Primavara -MinodoraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii