1.Se combina toate ingredientele intr-o cratita si se amesteca pana dispare orice cocolos. 2. Se amesteca constant la foc mic vreo 30 minute. 3. Se to
1.Se combina toate ingredientele intr-o cratita si se amesteca pana dispare orice cocolos.
2. Se amesteca constant la foc mic vreo 30 minute.
3. Se toarna in forme mai mici sau una mai mare, care trebuie umezite in prealabil.
4. Cand s-a racit, se pune in frigider. Se serveste rece.
Reteta propusa de Arome Chinezesti
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii