Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei si vinete pane

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 200 g faina
  • ulei pentru prăjit
  • 1 linguriță muștar
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 2 oua
  • apa

Mod de preparare

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30 min. Apoi se spală și se acoperă cu făină. Faina rămasă se combina cu ouăle bătute, muștarul, sare și piper după gust și mărar, pana are textura unei smântâni groase, dacă mai este nevoie, adaugandu-se apa.

Se prăjesc în ulei și se savurează împreună cu mujdei, salata de castraveți sau ardei copți. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori