Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Portii
6
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei si vinete pane

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 200 g faina
  • ulei pentru prăjit
  • 1 linguriță muștar
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 2 oua
  • apa

Mod de preparare

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30 min. Apoi se spală și se acoperă cu făină. Faina rămasă se combina cu ouăle bătute, muștarul, sare și piper după gust și mărar, pana are textura unei smântâni groase, dacă mai este nevoie, adaugandu-se apa.

Se prăjesc în ulei și se savurează împreună cu mujdei, salata de castraveți sau ardei copți. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Sos rosu usturoiat
Bucataras.RO

Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos