Clar de luna

Amesteca ingredientele (mai putin vinul spumant) intr-un shaker, apoi toarna continutul intr-un pahar cu picior (de sampanie). Adauga vin spumant (un

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 ml suc de portocale
  • 10 ml Campari
  • 10 ml vodca
  • 10 ml Aperitiv Fructe de Padure
  • 100 ml Angelli Blanc de Blancs

Mod de preparare

Amesteca ingredientele (mai putin vinul spumant) intr-un shaker, apoi toarna continutul intr-un pahar cu picior (de sampanie). Adauga vin spumant (un blanc de blancs merge perfect) si orneaza cu o felie de portocala sau cu zmeura proaspata in pahar.
Intr-un pahar cu picior lung, pe o tava impodobita cu rosu (potpourri, servetele, pietricele) - efect foarte frumos!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii