Clar de luna

Amesteca ingredientele (mai putin vinul spumant) intr-un shaker, apoi toarna continutul intr-un pahar cu picior (de sampanie). Adauga vin spumant (un

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 ml suc de portocale
  • 10 ml Campari
  • 10 ml vodca
  • 10 ml Aperitiv Fructe de Padure
  • 100 ml Angelli Blanc de Blancs

Mod de preparare

Amesteca ingredientele (mai putin vinul spumant) intr-un shaker, apoi toarna continutul intr-un pahar cu picior (de sampanie). Adauga vin spumant (un blanc de blancs merge perfect) si orneaza cu o felie de portocala sau cu zmeura proaspata in pahar.
Intr-un pahar cu picior lung, pe o tava impodobita cu rosu (potpourri, servetele, pietricele) - efect foarte frumos!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos