Coctail Alfonso

Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie. Adaugam cubulet de gheata, apoi Dubonnet si umpl

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml Dubonnet
  • 2 picaturi de bitter Angostura
  • Sampanie seaca pentru completare
  • 1 bucata zahar cubic
  • gheata
  • lamaie

Mod de preparare

Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie.

Adaugam cubulet de gheata, apoi Dubonnet si umplem cu sampanie seaca.

Stropim cu coaja de lamaie razuita.
Alte retete recomandate

Visinata

Sirop agave

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...