Coctail Alfonso

Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie. Adaugam cubulet de gheata, apoi Dubonnet si umpl

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ml Dubonnet
  • 2 picaturi de bitter Angostura
  • Sampanie seaca pentru completare
  • 1 bucata zahar cubic
  • gheata
  • lamaie

Mod de preparare

Bucata de zahar cubic o absorbim cu 2-3 picaturi de bitter Angostura si o punem in cupa de sampanie.

Adaugam cubulet de gheata, apoi Dubonnet si umplem cu sampanie seaca.

Stropim cu coaja de lamaie razuita.
Alte retete recomandate

Visinata

Sirop agave

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sfenj (gogosi marocane)

Sfenj (gogosi marocane)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca