Coctail Negroni

Se raceste bine paharul de coctail cu gheata si apoi se rastoarna apa cu gheata. Apoi se toarna bauturile, care se amesteca bine cu lingurita de bar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ml gin
  • 20 ml vermut rosu
  • 20 ml Campari

Mod de preparare

Se raceste bine paharul de coctail cu gheata si apoi se rastoarna apa cu gheata.

Apoi se toarna bauturile, care se amesteca bine cu lingurita de bar.

Bautura se serveste in pahare bine racite de coctail.

Se decoreaza cu coaja de portocala taiata rasucit.
Alte retete recomandate

Sirop brad

Visinata

Sirop de mere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras

Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca