Gutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele). Perele se zdrobesc (crude) in mixer sau cu f
Gutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele). Perele se zdrobesc (crude) in mixer sau cu furculita, iar din morcov se stoarce zeama (prin radere si presare sau cu ajutorul storcatorului de fructe). Se amesteca bine totul, se adauga zeama de lamiie, iar daca cocteilul este prea gros, se completeaza cu zeama de compot.
Se serveste rece, in pahare inalte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa