Cocteil de fructe si morcov

Gutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele). Perele se zdrobesc (crude) in mixer sau cu f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-5 mere ionatane
  • 2 pere bine coapte
  • 3 gutui
  • 1/2 kg de morcov
  • 3-4 caise sau piersici din compot
  • zeama de la doua lamii

Mod de preparare

Gutuile si merele se fierb pina se inmoaie, apoi se transforma in pireu impreuna cu piersicile (caisele). Perele se zdrobesc (crude) in mixer sau cu furculita, iar din morcov se stoarce zeama (prin radere si presare sau cu ajutorul storcatorului de fructe). Se amesteca bine totul, se adauga zeama de lamiie, iar daca cocteilul este prea gros, se completeaza cu zeama de compot.
Se serveste rece, in pahare inalte

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...