Creamy coconut

• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati cocktailul, apoi turnati gheata in blenderul performant

Portii
1
Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rom invechit 40 ml
  • liqueur de cocos 20 ml
  • liqueur de banane 10 ml
  • lapte 20 ml
  • frisca lichida 20 ml
  • gheata

Mod de preparare


• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati cocktailul, apoi turnati gheata in blenderul performant Oster Reversible
• introduceti toate ingredientele in blenderul performant Oster Reversible si selectati programul cocktail
• turnati in pahar si decorati cu fulgi de cocos.
Savurati!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de rosii cu galuste, de post

Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...

Supa de rosii cu galuste, de post
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos