Cruson de zmeura

Cruson de zmeura este o bautura racoritoare delicioasa pe care o puteti pregati pentru zilele calduroase de vara. Este o bautura potrivita pentru adulti deorece contine alcool.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg zmeura
  • 500 gr miere
  • 1 lamaie
  • 2 l vin alb
  • sifon
  • 100 ml rom
  • gheata

Mod de preparare

Cruson de zmeura este o bautura racoritoare delicioasa pe care o puteti pregati pentru zilele calduroase de vara. Se spala zmeura si se pune intr-un vas impreuna cu zeama de lamaie si mierea. Se pune vasul la rece pentru 2 ore, dupa care se toarna peste zmeura, vinul si se lasa din nou la rece pentru o ora. Se adauga apoi romul, sifonul si gheata.


Cruson cu zmeura se serveste rece, in pahare lungi sau de cupe ca de martini.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute in aluat de bere

Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)

Chiftelute in aluat de bere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca