Cruson de zmeura este o bautura racoritoare delicioasa pe care o puteti pregati pentru zilele calduroase de vara. Este o bautura potrivita pentru adulti deorece contine alcool.
Cruson de zmeura este o bautura racoritoare delicioasa pe care o puteti pregati pentru zilele calduroase de vara. Se spala zmeura si se pune intr-un vas impreuna cu zeama de lamaie si mierea. Se pune vasul la rece pentru 2 ore, dupa care se toarna peste zmeura, vinul si se lasa din nou la rece pentru o ora. Se adauga apoi romul, sifonul si gheata.
Cruson cu zmeura se serveste rece, in pahare lungi sau de cupe ca de martini.
Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)
Chiftelute in aluat de bereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj