Mojito cu rom alb

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Se face cu rom.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de zahar
  • 4-5 frunze de menta
  • 60 ml rom alb
  • 1 / 2 limette taiata in sferturi
  • apa minerala
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Mojito cu rom alb este o bautura traditional cubaneza foarte indragita in lumea intreaga. Punem pe fundul paharului zaharul, frunzele de menta si sferturile de limetta. Zdrobim lamaia si menta cu o lingurita. Amestecam putin, adaugam romul, gheata si apoi apa minerala. Amestecam compozitia, decoram cu frunze de menta si o felie de limette si servim. Noroc!


Servim Mojito imediat!
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca