Baltimore Egg Nogg este o bautura ideala pentru petreceri sau sarbatori.
Mod de preparare:
Se agita intr-un shaker coniac, rom, Madeira si galbenus, cu gheata si se strecoara intr-un pahar inalt. Bautura se completeaza cu lapte si deasupra se presara putina nucsoara.
Nota: Egg Nogg contine intotdeauna lapte sau smantana. In cazul bauturilor reci se agita prima data galbenusul, zaharul si spirtoasele intr-un shaker, se strecoara totul intr-un pahar si acesta se umple cu lapte.
Egg Nogg se bea cald sau rece, in functie de anotimp.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii