Curatam fructele de resturile de frunze, se . spala in mai multe ape si se pun intr-un vas emailat. Se zdrobesc cu mina, se lasa vasul la rece 10 ore,
Curatam fructele de resturile de frunze, se . spala in mai multe ape si se pun intr-un vas emailat.
Se zdrobesc cu mina, se lasa vasul la rece 10 ore, dupa care se strecoara prin tifon si se lasa siropul sa se lim-
pezeasca.
Separat, se pune zaharul cu 2 1 de apa rece pe foc si se fierbe pina cind ajunge, legat ca pentru dulceata.
Atunci se pune siropul de fructe, se mai fierbe un sfert de ora, se parfumeaza eu putina vanilie si se pune cald in sticle curate si bine uscate.
Se tin sticlele invelite in paturi sau se fierb a doua zi in bain-marie. Se leaga sticlele inainte de a se pasteuriza cu celofan pus in doua, umezit cu apa rece si bine intins.
Sticlele se pastreaza in camara, la loc uscat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii