Apa si zaharul se amesteca, se adauga sarea de lamaie si Na-benzoatul, apoi se pun florile de soc (fara a se spala!). Lamaia se taie felii si se adaug
Apa si zaharul se amesteca, se adauga sarea de lamaie si Na-benzoatul, apoi se pun florile de soc (fara a se spala!). Lamaia se taie felii si se adauga la amestec. Totul se amesteca, se lasa o saptamana sa stea, amestecand din cand in cand. Dupa o saptamana (cand zaharul s-a topit complet), se strecoara. Se consuma diluat cu apa. Se pastreaza astfel mult timp, fara a se altera.
Alte bauturi
Socata
Suc de soc
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti