Apa si zaharul se amesteca, se adauga sarea de lamaie si Na-benzoatul, apoi se pun florile de soc (fara a se spala!). Lamaia se taie felii si se adaug
Apa si zaharul se amesteca, se adauga sarea de lamaie si Na-benzoatul, apoi se pun florile de soc (fara a se spala!). Lamaia se taie felii si se adauga la amestec. Totul se amesteca, se lasa o saptamana sa stea, amestecand din cand in cand. Dupa o saptamana (cand zaharul s-a topit complet), se strecoara. Se consuma diluat cu apa. Se pastreaza astfel mult timp, fara a se altera.
Alte bauturi
Socata
Suc de soc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa