Pasta de masline

Se curata maslinele de samburi, apoi se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul batut spuma si se potrivesc la gust cu zeama de lamaie.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr masline
  • 200 gr unt
  • 1 jumatate lamaie

Mod de preparare

Se curata maslinele de samburi, apoi se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu untul batut spuma si se potrivesc la gust cu zeama de lamaie.


Alte aperitive: Piftie de curcan Saratele Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...