Alivanca delicioasa

Aceasta reteta este simpla si delicioasa. Pentru a prepara alivanca avem nevoie de cateva ingrediente simple.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. de branza de vaci
  • 4 oua
  • 4 linguri de malai
  • 2 de faina de grau
  • 2 linguri pline de smantana
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • smantana

Mod de preparare

Aceasta reteta este simpla si delicioasa. Pentru a prepara alivanca avem nevoie de cateva ingrediente simple. Se freaca intr-o strachina 400 gr. de branza de vaci, pana devine ca o crema. Se pun pe rand 4 oua mari, 4 linguri de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si una de unt. Se pune sare. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt. Se tine la cuptor o jumatate de ora.


Se taie in bucati potrivite, se servesc fierbinti, cu smantana proaspata. Alivanca nu trebuie lasata sa astepte, caci se intareste, stand.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii