Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe care le indepartam si ii curatam de seminte.
Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe care le indepartam si ii curatam de seminte. Amestecam branza cu untul (avand grija sa fie cat de cat moale), adaugam ceapa si mararul tocate marunt, sare, piper. Compozitia rezultata o impartim astfel incat o parte sa ramana asa simpla si alta parte o amestecam cu o lingura rasa de boia de ardei dulce.
Apoi umplem ardeii astfel: ardeiul portocaliu cu pasta alba, iar cel rosu si cel galben cu pasta cu boia sau fiecare cum vrea, dupa pofta inimii. La fel de bine, puteam umple si un ardei capia sau unul verde, sa avem mai multe sortimente.
Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar dam la frigider si lasam mai mult timp la rece sa se intareasca compozitia ca sa putem sa-i taiam. De preferat a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa