Bilute de branza tavalite prin cereale integrale

Se taie legumele si sunca cubulete marunte, se pregatesc pe un platou intins cereralele integrale. Se rade urda si se pregateste branza de burduf. Eu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr urda 150 gr branza de burduf 2-3 linguri porumb 2 felii subtiri sunca afumata cereale integrale (ovaz
  • secara
  • grau germinat) 1 ardei capia rosu 1 fir ceapa verde 1 lingurita chimen patrunjel verde tocat 4-5 masline negre 1 fir ulei de masline sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie legumele si sunca cubulete marunte, se pregatesc pe un platou intins cereralele integrale. Se rade urda si se pregateste branza de burduf. Eu am ales sa amestesc branza si sa o impart in 2 parti egale, sa combin o parte cu sunca, masline si ceapa verde, iar celalata parte cu porumb, ardei rosu, masline si chimen. Se formeaza cu mana bilute de ce dimensiuni doresti (din cantitatile mentionate mie mi-au iesit in jur de 22 bilute) eu le-am facut medii  apoi se tavalesc bilutele prin cereale integrale pana se imbraca bine. Se tin la frigider cateva minute apoi sunt numai bune de servit.


Se pot consuma ca atare, deoarece sunt satioase datorita branzei, legumelor si cerealelor integrale. Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii