Se taie legumele si sunca cubulete marunte, se pregatesc pe un platou intins cereralele integrale. Se rade urda si se pregateste branza de burduf. Eu
Se taie legumele si sunca cubulete marunte, se pregatesc pe un platou intins cereralele integrale. Se rade urda si se pregateste branza de burduf. Eu am ales sa amestesc branza si sa o impart in 2 parti egale, sa combin o parte cu sunca, masline si ceapa verde, iar celalata parte cu porumb, ardei rosu, masline si chimen. Se formeaza cu mana bilute de ce dimensiuni doresti (din cantitatile mentionate mie mi-au iesit in jur de 22 bilute) eu le-am facut medii apoi se tavalesc bilutele prin cereale integrale pana se imbraca bine. Se tin la frigider cateva minute apoi sunt numai bune de servit.
Se pot consuma ca atare, deoarece sunt satioase datorita branzei, legumelor si cerealelor integrale. Alte retete recomandate:
Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...
Lichior de anasonIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.