Bilute de branza tavalite prin cereale integrale

Se taie legumele si sunca cubulete marunte, se pregatesc pe un platou intins cereralele integrale. Se rade urda si se pregateste branza de burduf. Eu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr urda 150 gr branza de burduf 2-3 linguri porumb 2 felii subtiri sunca afumata cereale integrale (ovaz
  • secara
  • grau germinat) 1 ardei capia rosu 1 fir ceapa verde 1 lingurita chimen patrunjel verde tocat 4-5 masline negre 1 fir ulei de masline sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie legumele si sunca cubulete marunte, se pregatesc pe un platou intins cereralele integrale. Se rade urda si se pregateste branza de burduf. Eu am ales sa amestesc branza si sa o impart in 2 parti egale, sa combin o parte cu sunca, masline si ceapa verde, iar celalata parte cu porumb, ardei rosu, masline si chimen. Se formeaza cu mana bilute de ce dimensiuni doresti (din cantitatile mentionate mie mi-au iesit in jur de 22 bilute) eu le-am facut medii  apoi se tavalesc bilutele prin cereale integrale pana se imbraca bine. Se tin la frigider cateva minute apoi sunt numai bune de servit.


Se pot consuma ca atare, deoarece sunt satioase datorita branzei, legumelor si cerealelor integrale. Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...